Godkendt af DIBt

Godkendt af DIBt

Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung (abZ) tildelt

Efter flere års test- og dokumentationsarbejde kan vi hos Fiberline som den eneste producent i verden fremvise en abZ for et program af strukturelle profiler i pultruderet glasfiberkomposit.

DIBt’s godkendelse er resultatet af et tæt samarbejde mellem Fiberline og førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer, og den betyder, at det nu er slut med engangsgodkendelser, når nye såvel som eksisterende kunder ønsker at benytte vores produkt i et byggeri.

Uanset om det drejer sig om profiler til rensningsanlæg, køletårne eller til den generelle konstruktionsbranche, er der nu åbnet op for en langt nemmere tilgang til brugen af Fiberlines profilprogram.

Høj styrke, lav vægt
Kompositprofiler fra Fiberline har en række lang række enestående egenskaber og er et direkte alternativ til traditionelle materialer som stål, aluminium og beton.

Den lave vægt i kombination med den høje styrke gør kompositten til et materiale med mange muligheder. Og hvor andre materialer bukker under for korrosion, er komposittens bestandighed i en klasse for sig.

Konstruktionshåndbogen giver svarene
Til brug for ingeniører og bygningskonstruktører har vi desuden udarbejdet Fiberlines konstruktionshåndbog, der er en samlet data- og dokumentationspakke for vores profilers egenskaber. Du kan downloade den her på siden og desuden få adgang til vores beregningsmodul, som gør dig i stand til at dimensionere profilerne online.

Klik dig også videre til vores omfattende profilprogram og kontakt os allerede i dag, og hør mere om de mange muligheder du opnår med glasfiberkomposittens høje styrke, lave vægt og enestående bestandighed.

  Aluminium Stål Glasfiber-komposit
Styrke høj høj høj
Vægt lav høj lav
Kemikaliebestandighed lav lav høj
Korrosionsbestandighed medium lav høj
Elektrisk ledeevne høj høj lav
Termisk ledeevne høj høj lav
Miljøbelastning høj høj

lav

 

Specialbeslag gør det nemt

Fiberlines store profilprogram understøttes af et tilsvarende bredt udvalg af patenterede beslag. Beslagene sikrer hurtig og effektiv montage med præcise samlinger. 

 

 

Share