Structural profiles

Fiberline producerer glasfiberarmerede konstruktionsprofiler til en række forskellige formål. Med fordele som høj styrke, lav vægt og fremragende holdbarhed er vores profiler et avanceret alternativ til beton, stål, aluminium og træ. Med vores unikke produktionsteknologi og grundig dokumentation, er profilerne altid af højeste kvalitet.

Profiler og beslag i glasfiber kombinerer en række unikke egenskaber som høj styrke, lav vægt og korrosionsbestandighed, hvilket gør dem til et sofistikeret, omkostningseffektivt alternativ til beton, træ, stål og aluminium.

Med fordele som høj styrke og lav vægt kan Fiberlines program af dækelementer med fordel anvendes til en række formål, så som sti- og vejbroer, gangarealer og afdækninger til rensningsanlæg.

Holdbare og korrosionsbestandige glasfiberriste velegnet til aggressive miljøer så som offshore og kemikalieindustri. Materialet har en lav vægt og er nemt at bearbejde på montagestede, fx til rørgennemføringer.

Komposit er et omkostningseffektivt alternativ til traditionelle materialer bl.a. grundet dets styrke, lave vægt og korrosionsbestandighed.

Case stories

Se, hvordan vi har hjulpet andre med strukturelle profiler, bl.a. til broer, svømmehaller, kemisk industri, offshore og køletårne.

Se vores anvisninger for bearbejdning af profilerne.

Her finder du flere informationer om vores profiler, fx CAD-tegninger, brochurer, faktaark, how to videoer og meget mere. 

Se hvordan vores pultrusionproces foregår og vores profiler bliver til. 

Vores medarbejdere står altid klar med yderligere tekniske informationer og professionel rådgivning.