Lay Light by Fiberline

Lay Light by Fiberline

Lay LightTM by Fiberline er som intet andet materiale. Glasfiberkomposittens armering fremtræder med en unik struktur, og muligheden for at lægge lys bag materialet åbner for helt nye, spændende udtryk. Der er talrige muligheder for at specialdesigne en beklædning, der lever op til det ønskede designudtryk. Kun fantasien sætter grænser.

Lang levetid og høj brandmodstandsevne
Glasfiberkomposittens vejrbestandighed er i sig selv enestående høj. Og den efterfølgende overfladebehandling med UV-beskyttelse resulterer i en løsning, der bevarer samme udtryk i mange årtier. Fiberline kan levere glasfiberkomposit med høj brandmodstandsevne, der betyder, at profilløsningerne kan leve op til brandkravene i de fleste typer byggerier i hele Europa.

Lav vægt og nem bearbejdning på stedet
Kompositprofilernes lave massefylde gør dem lette og enkle at montere. Hertil kommer, at tilpasninger er nemme at udføre på byggepladsen, da materialet kan bearbejdes med almindelige el-værktøjer.

Talrige farver – ingen vedligeholdelse
Profilerne leveres med en overflade i nøjagtig den af kunden ønskede RAL-farve. Det samme gælder ved metal- og strukturlakker. Ligegyldig hvilken farve, der vælges, leveres en overflade af højeste kvalitet, som opfylder alle gældende markedskrav.

Lay LightTM profiler

Lay LightTM Facade
Klik for specifikationer
Lay LightTM Plade
Klik for specifikationer
Øvrige geometrier

laylight.com kan du hente vores gratis montagevejledninger for Lay Light Facade - en nem step-by-step guide til dit arbejde med Lay Light. Har du brug for vejledningen på dansk, kan du kontakte vores salgsteam.

 

Share