Profiler til glasfacader

Profiler til glasfacader

Fiberline udvikler og producerer profiler i glasfiberkomposit til markedets mest avancerede glasfacade-systemer, herunder structural glazing. Da Fiberlines glasfiberkompositter hovedsageligt består af kontinuerlige langsgående fibre skabes et optimalt udgangspunkt for strukturel limning – eller structural glazing – mellem profilerne og rudeglasset. En ensartet udvidelseskoefficient og enestående, dokumenteret vedhæftning til glasfiberkomposittens overflade gør structural glazing til en stærk, elegant og energirigtig facadeløsning.


Udvalg af profiler til glasfacader

Slanke, elegante konstruktioner
Med materialets høje styrke – herunder udbøjningsstyrke – kan du med Fiberline-profiler skabe facader, der tilgodeser et meget slankt og minimalistisk udtryk. Udbøjningsstyrken tillader elementer med store spænd og store glaspartier, der med solens hjælp bidrager positivt til det samlede energiregnskab.

Bæredygtighed og komfort
Glasfiberkomposittens fremragende isolerende egenskaber giver glasfacaderne endnu bedre U-værdier og øger komforten betragteligt i bygningerne. Dertil skal lægges, at profilerne er fremstillet i en proces, der kræver meget lidt energi og dermed baner vejen for et slutprodukt, der er bæredygtigt i mere end én forstand.

Casestories


Store ruder med ekstremt slanke karmprofiler
Birkerød Idrætscenter


Facadesystem til moderne arkitektur
Fiberline Composites hovedkontor

Kæmpe glasfacadeelementer giver sygehus et løft
Sygehus Vendsyssel

 

Share