Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Facadesværd til energieffektive konstruktioner

Med unikke isolerende egenskaber bidrager vores facadesværd i glasfiber til en energieffektiv facadeløsninger. Facadesværdet anvendes til at montere solafskæmning, fx aluminiumsfinner direkte på facaden. Her sikrer produktets isolerende egenskaber, at kuldebroer brydes, så den kolde eller varme luft ikke trækkes ind i facaden og påvirker indeklimaet. Vores profiler til facadesværd har desuden samme høje styrke og lethed som alternative montageløsninger i aluminium.

Besparelser med forbedret energiperformance

I gennemførte projekter hvor vores glasfiberfacadesværd indgår, opnår de færdige bygninger en markant forbedring på energiforbruget, sammenlignet med montageløsninger i aluminium. Det giver ikke alene store besparelser på energiregningen men bidrager også aktivt i at opfylde FN’s verdensmål for bæredygtigt byggeri.

Fordele med glasfiberfacadesværd

  • Høj styrke og lav vægt
  • Forbedret energiperformance
  • Dokumenteret kvalitet – CE og abG.
  • God miljøprofil - LCA
  • Lang levetid
  • Korrosions- og vedligeholdelsesfri
  • Afprøvet og påvist teknologi
  • Mulighed for skræddersyet design

Høj dokumenteret kvalitet

Vores glasfiberprofiler har en række certificeringer og standarder, som er din garanti for høj, ensartet kvalitet hver gang du handler og samarbejder med os. Vores profiler har en CE-mærkning, der er en godkendelse af vores materiales unikke egenskaber, samt en abG, der er en tysk godkendelse af vores profilers anvendelse i byggeri. Med disse godkendelser og med vores erfaringer og vejledninger, kan du hurtigt komme i gang med dit byggeri.

Har du brug for at høre mere om varmeledningsevner, dynamiske test eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Erfaren partner hele vejen

Er det første gang du arbejder med glasfiber, rådgiver vi dig også gerne omkring montageforslag, bearbejdningsmuligheder og præfabrikation hos os. På den måde kan vi finde den bedste løsning til dit projekt og samtidig optimere håndteringsressourcer hos jer.

Lang levetid

Vores profiler til glasfiberfacadesværd er desuden vedligeholdelsesfrie og modstandsdygtige overfor korrosion. Det giver løsningen en lang levetid selv hvor bygningen er udsat for krævende forhold. Se Royal Pavilion, hvor vores glasfiberprofiler er placeret 2 km ude i Themsen.

Grøn fra start til slut

Vores profiler er det bæredygtige alternativ til byggeri, da profilerne set fra et livscyklusperspektiv har en god profil. Profilerne er produceret i en energioptimeret proces, har en lang levetid med minimal krav til vedligehold og deres lave vægt reducerer CO2 udledning under transport. Det unikke styrke-vægt resulterer som oftest også i mindre forbrug af andre materialer i byggeriet. Endelig kan materialet efter endt anvendelse genanvendes, fx til cementfremstilling.