Structural profiles

Case stories - Structural Profiles

Med fordele som høj styrke, lav vægt og korrosionsbestandig er vores profiler velegnet til alt fra den mindre fodgænger- og cykelbro til den store motorvejsbro.

Med et holdbart og korrosionsbestandigt kompositmateriale er vores planker velegnet til aggressive miljø, fx resningsanlæg.

Fiberline gitterriste i glasfiber er korrosionsbestandige og har en lav vægt, hvilket gør dem velegnet til fx off shore, jernbaner og kemikalieindustri.

Med Fiberline trappekoncept får du en komplet løsning, der omfatter alle komponenter lige fra fodliste til håndliste i glasfiber og med en lav vægt nemt installeres.

Med Fiberliens glasfiberprofiler får du fordele som styrke, lav vægt, korrosions- og vejrbestandig, nem montering, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Fiberlines riste og profiler i glasfiber er ideelle til offshore branchen, da de er stærke, har en lav vægt og ikke korroderer af salt, vand eller kemikalier.

Med unikke egenskaber og høj kvalitet er vores profiler velegnet til forskellige formål, fx svømmehaller, metalfribygninger og restaurering.