Certificering og standarder

Certificering og standarder

Hos Fiberline er vi certificeret i henhold til en række certifikater og standarder. Det er din sikkerhed for høj, ensartet kvalitet hver gang du handler og samarbejder med os. Har du brug for flere informationer om vores certificeringer og hvordan vi arbejder, er du velkommen til at kontakte os. 

Fiberline Composites A/S er certificeret i henhold til følgende:

ISO 9001.

Fiberline bruger ISO-certificeringen som et aktivt værktøj i virksomhedens strategiarbejde. Organisationen skal samle sig om at skabe værdi for kunden og virksomheden. Det skaber vi ved effektive arbejdsgange og administrativ forenkling som bunder i et kendskab til kundens krav.

Certifikat - DK ISO 9001:2015.pdf

 

 ISO 9001.

Fiberline (Tianjin) Co. Ltd. er ligeledes ISO certificerende.

Certifikat - EN ISO 9001:2015.pdf

 

ISO50001.

Fiberline arbejder kontinuerligt med at nedbringe eget energiforbrug. Vi har ambitiøse mål med indsatsen, og vores arbejde har nu resulteret i en energicertificering (ISO50001).

Certifikat - ISO 50001:2011 

 ETA-16/0901

CE certificering
Fiberline kan som den eneste producent i verden fremvise CE-mærkning for vores program af strukturelle profiler i pultruderet glasfiberkomposit.

Certifikat - Certificate 2457-CPR-0006_Fiberline_EN.pdf

Allgemeine Bauartgenehmigung
Vores Bauartgenehmigung er udstedt af den tyske godkendelsesinstans Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt) og er en godkendelse af vores produkters anvendelse til den tyske byggebranche. Har du brug for hele dokumentet, er du velkommen til at kontakte os.

Certifikat - Fiberline Composites Allgemeine Bauartgenehmigung side 1-2 (PDF)

HPQ DBS certificering
Vores konstruktionsprofiler, planker og gitterriste opfylder alle kravene i den nyeste Deutsche Bahn standard. Godkendelsen gælder også færdigesamlede konstruktioner.

Certifikat - HPQ DBS 918 010 

 

DNC certifikat

Fiberline Gitterriste er certificeret af Det Norske Veritas til anvendelse på skibe og offshore platforme.
 

 

Typegodkendelse fra Network Rail.

Konstruktionsprofiler fra Fiberline i glasfiber kan indgå i alt byggeri igangsat af Network Rail.Fiberline Composites A/S overholder disse standarder:

EN 13706-3:2002

Fiberline Konstruktionsprofiler fremstillet af Pultruded Glass-FibreReinforced Polymerer er certificeret i henhold til EN 13706-3:2002 af Prof. Dr.-lng. G. Sedlacek, In stitute of Steel Construction, RWTH Aachen.
Læs mere

 

EN 12667

Forschungsinstituts für Wärmeschutz e.V. München (FIW München)

Undersøgelse af varmeledningsevnen for glasfiberforstærket plastplader. Glasfiberforstærket plast bruges eksempelvis til termisk adskillelse i vinduesrammer, bestemmelse af den nominelle varmeledningsevnen iht. ISO 10456.

 

Share