CNC - Programmør

CNC - Programmør

Kan du programmere i Mastercam? Give tilbud til CNC-opgaver? Og vil du være med til at lave fremtidens produkter? Så er du vores nye programmør til CNC-afdelingen.

Dit ansvarsområde
Din hverdag bliver varieret, og sammen med dine kolleger er du med hele vejen. CNC-maskinerne du arbejder med hedder FANOC og OSAI, de er 3 og 5 akset. Du tegner og programmerer i Mastercam, og er med til at opstille og indkøre nye emner, foretage justeringer undervejs og bearbejde både små og store serier af glasfiberprofiler. Ved travlhed giver du en hånd med betjening af CNC-maskinerne.

Du er ansvarlig for at tegne og opfinde fixture samt udarbejde opstillingskort. Derudover udarbejder du tilbud til CNC-opgaver til internt brug i virksomheden.

Samtidig er du også ansvarlig for at udføre kontrolmålinger på dit arbejde så det sikres, at kvaliteten er i orden.

Vi fokuserer på at effektivisere alle vores arbejdsprocesser ud fra LEAN-tankegangen. 

Som programmør med CNC-arbejde i vores bearbejdningsafdeling bliver du en del af et team på i alt 8 personer, der arbejder med mange forskellige former for bearbejdning og montage af glasfiberprofiler. Du får gode og fagligt kompetente kolleger, og arbejdsklimaet er præget af en god holdånd, og en uformel og humoristisk omgangstone i en travl hverdag.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. maskinarbejder eller industritekniker kombineret med praktisk erfaring med CNC-programmering.

Du har en god maskinteknisk forståelse for CNC-maskiner. Samtidig har du erfaring med at tegne fixture. Du arbejder systematisk med sans for deltaljen uden at miste overblikket. Tværorganisatorisk arbejde på alle niveauer falder dig naturligt.   

Erfaring med vores CNC-maskiner/mærker er en fordel, men ikke et krav.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen. 

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om Fiberline
Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre strategiske fokusområder og laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer, døre & facader. Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

 

Søg stillingen her