Lagermedarbejdere, fast daghold

Lagermedarbejdere, fast daghold

Om jobbet

Som lagermedarbejder bliver du en del af vores lagerteam på seks personer, der arbejder med effektiv håndtering af intern transport og pakning. Du får ambitiøse kollegaer og kommer til at indgå i et både fagligt og socialt velfungerende miljø.

Der vil være vekslende arbejdsopgaver, og du kommer blandt andet til at modtage, tømme og læsse lastbiler, registrere og modtage færdigproducerede varer, lageroptælle og håndtere affald. Du vil også komme til at køre truck, pakke og transportere varer internt i virksomheden. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mellem kl.06:00-18:00.

Vi arbejder ud fra LEAN-tankegangen, men stadig i gang med at effektivisere vores arbejdsprocesser. Vi bruger Dynamic AX som ERP-system.

Din profil

Vi forestiller, at du har flere års erfaring fra et lager, meget gerne kaoslager. Derudover har du gaffeltruckcertifikat. Vi lægger vægt på, at du er selvstændig og ansvarsbevidst, har et godt overblik og træder til, hvor der er brug for dig. I kraft af jobbets ansvarsområde og opgaver er det vigtigt, at du har en god fysik og vilje til at tage fat.

Vi tilbyder

Et job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø.

Vi giver dig en grundig intern uddannelse, så du bliver en dygtig lagermedarbejder, og derudover tilbyder vi dig også sundhedsforsikring, personalerestaurant og en aktiv personaleforening

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Om Fiberline

Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre selvstændige forretningsområder, der laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer & facader.

Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

 

Søg jobbet her