LEAN Six Sigma Manager

LEAN Six Sigma Manager

Er du en stærk tovholder i LEAN-indsatsen? Kan du formidle og omsætte LEAN til praktik? Og har du lyst til at have en central rolle som forandringsagent i en virksomhed, hvor tingene går hurtigt? Så er du vores nye LEAN Six Sigma Manager.

Du får et selvstændigt ansvar i en ambitiøs organisation, hvor der er mulighed for at sparre med dygtige og erfarne kolleger på tværs af alle fagområder.

Dit ansvarsområde og dine opgaver
Du er LEAN specialisten helt i frontlinjen, der både identificerer, planlægger og gennemfører LEAN aktiviteter og forbedringstiltag med tæt inddragelse af ledere og kollegaer. Samtidig sikrer du, at der er en rød tråd til Fiberlines kvalitets – og ledelsessystem.

Det er dit ansvar at sørge for opfølgning af daglige og ugentlige KPI’er og analysere på produktionsdata som f.eks. OEE, produktivitet og spild. Det er dig, der er tovholder i forbindelse med standardisering og dokumentering af både eksisterende og nye processer og metoder.

Undervisning i - og formidling af LEAN værktøjerne falder dig naturligt, og det er dig, dine kolleger kommer til, når de møder udfordringer i LEAN-arbejdet.  Du er derfor meget synlig blandt kollegaerne i produktionen og klar til at give den nødvendige sparring og yde dit bidrag til problemløsningen. Du er nysgerrig og har blik for forbedringspotentialer, når du har din daglige gang i produktionen.

Baseret på vores vækst og fagområdets kompleksitet får du stor indflydelse på at udvikle rammerne for jobbet. Din hverdag er præget af selvstændighed og udfordringer i et miljø, hvor gode løsninger og et højt tempo er afgørende for succes.

Du refererer til Fiberlines Vice President Operations i Building & Construction Divisionen og er personaleansvarlig for pt. én medarbejder.

Din profil
Vi forventer, at du har en baggrund som f.eks. produktionsteknolog eller produktionsingeniør gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund.

Du har minimum 3 års praktisk erfaring med LEAN implementering og arbejde med kontinuerlige forbedringer i en produktionsvirksomhed.

Har du kendskab til ISO eller andre ledelsessystemer, vil det være en fordel.

Du har en stærk analytisk og vedholdende profil og LEAN værkstøjskassen er i orden -  gerne med Six Sigma på minimum Green Belt niveau.

Du trives med at have din daglige gang i produktionen og være tæt på og helt i front i LEAN arbejdet. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og formidle din viden på alle niveauer i organisationen.

For at få succes er det vigtigt, at du er struktureret og har en organiseret og metodisk arbejdsform. Du er resultatorienteret og skaber overblik uden at miste sans for detaljen.

Ud over basis IT kompetencer på brugerniveau, mestrer du Excel på højt niveau. Du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Lyder stillingen som noget for dig?
Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om Fiberline
Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre strategiske fokusområder og laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer, døre & facader. Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt  miljø.
 

Søg Stillingen her