Operatør til profilproduktion

Operatør til profilproduktion

Om jobbet

I jobbet som operatør fremstiller du glas- og kulfiberprofiler til bl.a. broer, vinduer og vindmøller. Du er med i hele produktionsprocessen. Det er dig, der tilfører råvarer, du overvåger processen og sikrer, at den kører som den skal og du kontrollerer at kvaliteten lever op til vores standarder. Sammen med vores opstillere medvirker du også ved opstart og indkøring af vores profiler. 

Vi søger operatører på skiftehold, nat og weekend.

Din profil

Vi forestiller os, at du har erfaring fra industrien og fortrinsvis har en faglig uddannelse som f.els. plastmager, procesoperatør eller industritekniker. Du bliver en vigtig brik i spillet, og vi bygger på din selvstændighed, robusthed og vilje til at se muligheder og lære nyt. Som person er du et ordensmenneske, der har sans for detaljer og kvalitet.

Vi tilbyder

Et job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø.

Vi giver dig en grundig intern uddannelse, så du bliver en dygtig pultrudør, og derudover tilbyder vi dig også sundhedsforsikring, personalerestaurant og en aktiv personaleforening.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Om Fiberline

Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre selvstændige forretningsområder, der laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer & facader.

Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

 

Søg stillingen her