Ufaglært Operatør til CNC - Fast nat

Ufaglært Operatør til CNC - Fast nat

Har du hænderne skruet rigtigt på? Vil du være med til at lave fremtidens produkter? Og er du præcis og omhyggelig? Så er du måske vores nye operatør til CNC-afdelingen.

Dit ansvarsområde
Din hverdag bliver varieret, og sammen med dine kolleger er du med hele vejen. Du er med til at opstille og indkøre nye emner, foretage justeringer undervejs og bearbejde både små og store serier af glasfiberprofiler på CNC-bearbejdningsmaskiner.

Du vil også komme til at tilrettelægge CNC-programmer, lave småprogrammering og indkøre programmer.

Samtidig er du også ansvarlig for at udføre kontrolmålinger på dit arbejde så det sikres, at kvaliteten er i orden.

Vi fokuserer på at effektivisere alle vores arbejdsprocesser ud fra LEAN-tankegangen.

Som operatør med CNC-arbejde i vores bearbejdningsafdeling bliver du en del af et team på i alt 8 personer, der arbejder med mange forskellige former for bearbejdning og montage af glasfiberprofiler. Du får gode og fagligt kompetente kolleger, og arbejdsklimaet er præget af en god holdånd, og en uformel og humoristisk omgangstone i en travl hverdag.

Din profil
Vi forestiller os at du har praktisk erfaring med lignende CNC-arbejde i en produktionsvirksomhed samt har en god maskinteknisk og tegningslæsningsforståelse. 

Du arbejder omhyggeligt og præcist med dine opgaver, og kvalitet og orden er en selvfølge for dig. Du har en god fysik, en vilje til at tage fat og mod på nye udfordringer.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen. 

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder ferielukket i uge 30.

Om Fiberline
Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre strategiske fokusområder og laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer, døre & facader. Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

 

Søg Stillingen her