Værktøjstekniker

Værktøjstekniker

Er du en dygtig og alsidig tekniker? Kan du yde god service? Og vil du være en del af et uformelt team? Så er du muligvis vores nye kollega i værkstedsteamet.

Som værktøjstekniker bliver du en del af vores vedligeholdelsesafdeling, hvor du sammen med dine kolleger er med til at yde den support, der gør, at vores produktion er driftsklar. Du får dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et miljø med en uformel omgangstone og sparring på tværs. Du refererer i det daglige til vores vedligeholdelseschef.

Dit ansvar og dine arbejdsopgaver
Dit primære ansvar er at sikre, at vores værktøjer altid er klar til drift og bliver løbende vedligeholdt. Det betyder, at det er din opgave, at værktøjerne, for at forebygge og afhjælpe produktionsstop, er renset, kontrolleret og klargjort til produktion. En vigtig del af dine arbejdsopgaver er også at sikre, at der foreligger dokumentation for bl.a. reparationer og det vedligehold, der løbende foretages på værktøjerne. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os, og derfor vil du få meget varierede arbejdsopgaver, ligesom vi i perioder kan have rigtig travlt. Du får i din dagligdag tæt kontakt til både dine kolleger i afdelingen og i produktionen.

Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet værktøjsmager, industritekniker eller tilsvarende og har erfaring med arbejdsopgaverne fra et lignende job. Du har en god teknisk forståelse og er samtidig god til at læse og forstå en tegning.

Jobbet kræver en stor grad af selvstændighed og evnen til at se muligheder. Du skal have lysten til at lære nyt og et ønske om at yde en god service. Som person er du en teamplayer, der har sans for detaljer og kvalitet. Du arbejder effektivt med dine opgaver og trives med en travl og omskiftelig dagligdag. Vi forventer, at du har truckcertifikat og kørekort B. Vi søger en medarbejder til fast nathold og en til skiftehold.

Lyder stillingen som noget for dig?
Så send din ansøgning via vores hjemmeside og udfyld venligst ansøgningsformularen nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Først når vi har fundet den rette kandidat, afslutter vi processen.

Om Fiberline
Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre selvstændige forretningsområder, der laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer & facader.

Du får ca. 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

Søg stillingen her