Ingeniørens næste App

Ingeniørens næste App

Med Fiberlines nye gratis applikation til iPhone kan du nemt selv beregne strukturelle profilers bæreevne og se cases fra hele Europa, hvor profilerne fra Fiberline indgår.

Der er tale om et spændende og let anvendeligt arbejdsredskab med en forenklet udgave af Fiberlines beregningsprogram, som allerede er kendt fra hjemmesiden. Programmet kan beregne nedbøjning for en hel række strukturelle profiler i glasfiberkomposit.

Du får altså nu mulighed for at udføre beregninger for byggematerialer i glasfiberkomposit direkte på telefonen.
 

Foruden beregningsprogrammet indeholder App'en beskrivelser af Fiberlines profiler. Hvert profils dimensioner og egenskaber er beskrevet, så de kan undersøges nærmere. Her ses et I-Profil med dimensionerne: "120x36x6x6"
 

App'en giver også adgang til beskrivelser og billeder af cases, hvor Fiberlines kompositmaterialer har været anvendt. Der er cases fra både ind- og udland, og den indbyggede gps viser dig vej.

Product Manager Morten Gantriis Sørensen fortæller: - Fordelene er indlysende: Den er let tilgængelig, let anvendelig og inspirerende at bruge. Formålet er naturligvis at øge kendskabet til materialet og dets egenskaber. Vi tager lidt utraditionelle metoder i brug og håber, at både denne og næste generations ingeniører og konstruktører finder App'en interessant og ser nye muligheder i glasfiberkomposit.

Du kan hente app'en direkte fra din iPhone ved at søge på "Fiberline" eller finde den i iTunes HER

Læs mere om den nye Fiberline app HER