Spektakulære facadeprojekter på vej

Spektakulære facadeprojekter på vej

"Vi mærker en støt stigende interesse for vores facadeplanke i translucent glasfiber", siger Stig Krogh Pedersen, Vice President i Fiberlines vindues- og facadedivision.

Årsagen skyldes ikke mindst, at mængden af bemærkelsesværdige referencer er vokset de seneste par år. Adskillige ansete tegnestuer som BIG, Henning Larsen, JDS, KHR, Sprunt og White har fået øjnene op for materialets helt særlige udtryk. Derfor kan Fiberline snart føje endnu to opsigtsvækkende projekter til listen over bygninger, som bærer vores facadebeklædning. Ét i Frankrig, og ét i England.

I franske Lille beklædes Euralille Youth Centre lige nu med glasfiber. Projektet er tegnet af Julien De Smedt, og det forventes at stå færdigt i efteråret 2015.

Herunder kan du se billeder fra montagen, og du kan læse mere på Julien De Smedts hjemmeside: http://jdsa.eu/lil/


 

I engelske Stonegrove håber vi, at vores facadebeklædning snart vil pryde det nye Community Centre, som også kommer til at huse en kirke for området. Projektet er tegnet af London-arkitekterne Sprunt, der også var en del af det helt særlige "Southend Pier"-projekt, som vi tidligere har omtalt.

Se tegninger af Stonegrove-planerne herunder, og læs mere på arkitektens hjemmeside: http://www.sprunt.net

Læs meget mere om Fiberlines facadebeklædning her: http://www.fiberline.dk/facadebeklaedning

Har du spørgsmål angående vores facadebeklædning, er du velkommen til at kontakte Key Account Manager, Tage Frank Jensen på tlf. 7013 7713 eller e-mail tfj@fiberline.com.