Om Fiberline

Om Fiberline

Fiberline er en 100 % familieejet virksomhed stiftet af Henrik og Dorthe Thorning i 1979. Efter et generationsskifte i 2011 er det i dag Peter Thorning, der er virksomhedens adm. direktør.

Vores mission

Det er Fiberlines mission at være den foretrukne partner for førende virksomheder med behov for innovative profilløsninger i komposit.

Kvalitet – Fokus – Omkostningsoptimering.

 
Om Fiberline

 

Vores værdier

På Fiberline arbejder vi ud fra værdierne Samspil, Ordentlighed, Forudseenhed, Udfordring og Sund økonomi. Til daglig kalder vi dem for vores SOFUS-værdier.

De fem værdier er Fiberlines leveregler. De er med til at skabe en fælles ånd og fungerer som en fælles referenceramme.

Vores værdier udtrykker, hvad der er vigtigt og værdifuldt for virksomheden, vores medarbejdere, kunder og andre interessenter. Vi bestræber os dagligt på at finde den rette balance mellem konkurrencedygtighed og hensynet til kolleger og samfund samt arbejde og familieliv.

Vores logo

Vores logo viser noget om, hvad vi beskæftiger os med og hvad vi vil. Et enkelt symbol, som både illustrerer vores produktionsproces og også rummer en dybere symbolik.

Logoet symboliserer produkterne -

Kompositprofiler, skabt af to eller flere materialer, som i forening giver en unik kombination af materialetekniske fordele, som ikke kendes fra nogen af de traditionelle konstruktionsmaterialer

Optimale kompositløsninger, der bliver til i dialog og samspil - med kunder, kolleger, leverandører og eksterne partnere worldwide

det symboliserer historien - En familievirksomhed baseret på foreningen af tekniske og humanistiske færdigheder og det symboliserer missionen - Nyskabelse og værditilvækst gennem viden, vilje og evne.

Fiberlines historie

Fra teknologidrevet pioner til markedsdrevet, effektiv leverandør

Fiberline Composites blev stiftet i 1979. Dorthe og Henrik Thorning udgjorde administrationen, og der var to mand i produktionen i de dengang lejede lokaler på Nr. Bjertvej ved Kolding. 1. maj 1979 blev det første pultruderingsanlæg startet og denne dato regnes for virksomhedens fødselsdag.

I 1987 købte Fiberline bygningerne og i løbet af 1990'erne udvidede virksomheden for at skabe mere plads til kontorer.

I 1997 blev produktionspladsen i Nr. Bjert for trang, og produktionsafdelingen i Middelfart blev åbnet.

Virksomheden voksede støt, og der blev behov for yderligere plads både til produktion og administration.

I 2007 flyttede Fiberline ind i nyt industribyggeri på Barmstedt Allé i Middelfart.

I 2011 foretog Fiberline et genreationsskifte, således Henrik og Dorthes ældste søn - Peter Thorning - i dag er adm. direktør.

Hædersbevisninger og priser

Et udpluk:

2008 - Fiberline leverer glasfacaderne til Idrætscenter Birkerød, der kåres som årets byggeri af fagbladet Byggeris læsere.
2007 - KHR Arkitekter vinder stålinstituttets danske pris for byggeriet af Fiberlines fabrik ved Middelfart
2006 - Fiberlines facadesystem blev optaget i Den Danske Kulturkanon. Facadesystemet er bl.a. brugt på Fiberlines eget domicil ved Middelfart.
2005 - Fiberline vinder ”Footbridge Award” for sin gang- og cykelbro over Madrid-Barcelona højhastighedsbane ved Lleida i Spanien.

Fiberline har desuden modtaget Green Network diplomet for ekstraordinær miljøindsats i produktionsproces og arbejdsmiljø.

Share