Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Bliv plastmager eller procesoperatør på Fiberline

Har du lyst til at være med til at producere dele til fremtidens vindmøller? Eller til cykel-, gang-, og motorvejsbroer i hele verden? Eller hvad med profiler til vinduer, døre og facader? På Fiberline kan du uddanne dig til plastmager eller procesoperatør og få lov til at sætte dit præg på udviklingen og fremstillingen af glas- og kulfiber, som er fremtidens smarte materialer.

Hos Fiberline uddanner vi plastmagere og procesoperatører hvert år. Uddannelsen tager 3½ år, og den starter med et grundforløb på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten eller EUC Lillebælt i Fredericia. Begge steder kan man vælge at bo på skolen under forløbet. Herefter kommer du i praktik på vores fabrik i Middelfart kombineret med flere skoleophold. På skolen vil du opnå et samspil og sammenhold med andre lærlinge, der præcis som dig selv uddanner sig til plastmagere eller procesoperatører. Her på fabrikken bliver du del af en familie på 250 kollegaer, der alle brænder for nye, moderne materialer.

Uddanner du dig hos os, går du en spændende fremtid i møde:

  • Der er masser af jobmuligheder (i Danmark eller i udlandet) og ingen arbejdsløshed i faget
  • Du får en moderne erhvervsuddannelse i en branche, der er i vækst og tegner fremtiden
  • Du får løn under hele hovedforløbet
  • Du kan videreuddanne dig til plastspecialist, ingeniør, maskinmester eller produktionsteknolog


Du kommer til at bruge både hovedet og hænderne

Læs mere om uddannelsen til plastmager på blivplastmager.dk og se videoen herunder

Læs mere om uddannelsen til procesoperatør 

Sådan søger du

Ønsker du at samarbejde med os om et lærlingeforløb, hører vi gerne fra dig. Du kan sende din ansøgning via vores uopfordrede ansøgninger eller søge de specifikke stillinger, vi har på vores hjemmeside under ledige stillinger.