Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Hvis du har evnen, så har vi holdet

Plads til forskellighed

Vi er over 250 engagerede medarbejdere, der hver især brænder for vores bidrag til helheden. Vi er ingeniører, teknikere, operatører, sælgere, plastmagere og en hel masse andet. Vi tror på, at mange forskellige persontyper og faglige profiler på arbejdspladsen fremmer læring, kreativitet og nytænkning. Fælles for os er, at vi er specialister på hvert vores felt, som deler en fascination af et nyt materiales muligheder.

Du skal have lysten og evnen

- og selvom du er en holdspiller, må du gerne være en éner
Fiberline er en rummelig arbejdsplads, hvor din faglige styrke og dit engagement er altafgørende for, om du passer til os. Vi vægter flid, grundighed og samspil højt, og vi stoler vi på, at du har modet til at træffe beslutninger i en ofte hektisk hverdag. Men bare rolig – når du er kommet på holdet, vil du opleve god støtte fra både kollegaer og ledelse. Som en mellemstor familievirksomhed er beslutningsgangen kort og evnen til at gennemføre ændringer stor. Så trives du med forandringer og gerne vil se fremskridt, er Fiberline et godt sted at være

Godt i gang

Når du starter på Fiberline, sikrer vi, at du kommer godt fra start. Det sker gennem vores intro- og oplæringsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i, hvordan vi er skruet sammen, herunder samspillet mellem vores forskellige afdelinger. Det er et helt naturligt element i forståelsen af Fiberline og den gensidige respekt mellem vores mange faggrupper.

Det får du også ...

Kommer du på vores hold, bliver du del af en virksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder også en attraktiv sundhedsordning, en aktiv personaleforening, en lækker kantine, hvor vores to kokke forkæler din gane og et motionsrum, hvor du kan lade sveden springe.

Her får studerende også lov at tage fat

Vores tradition for at samarbejde med skoler og universiteter i hele verden har vist sig at være til glæde for både de studerende og for Fiberline. Når du er i praktik eller f.eks. skriver speciale på Fiberline, får du indsigt i vores virksomhed og afprøvet din teoretiske viden i praksis. Vi tager os tid til at klæde dig på til dit ophold hos os. Til gengæld forventer vi, at du bidrager med din indsigt og dit engagement.