Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Ny Master i plast – Er du fremtidens plastekspert?

Plast er fremtiden og derfor er det fra sommer 2017 nu også muligt at tage en ingeniøruddannelse med speciale i plastteknologi. Her lærer du at designe produkter, udtænke processer og udvikle nye produktionsmetoder - alt sammen med det formål at finde løsninger på fremtidens udfordringer. Og det er netop denne type eksperter, vi hos Fiberline vil få endnu mere brug for i fremtiden.

Få styr på plasten – det er fremtiden!

Hos Fiberline arbejder vi nemlig med kompositmaterialer, der er sammensat af glas- eller kulfibre samt hærdeplast. På grund af materialets unikke egenskaber har det de seneste årtier vundet frem i stadig flere og mere avancerede sammenhænge, fx til store havvindmøller, energirigtige vinduer og innovative, stærke konstruktioner.

Tæt samspil med plastvirksomhederne

Under uddannelsen til Maskiningeniør med speciale i plastteknologi opbygger du en tæt relation til virksomheder i form af praktikophold og opgaver baseret på virkelige problemstillinger. Det kunne eksempelvis være sammen med os. Læs mere om praktik hos os.

Ved at være helt tæt på praksis er det nemmere for dig at få drømmejobbet i hus efter endt studie. Undersøgelser viser nemlig, at industriens nyuddannede kommer hurtigere i job end gennemsnittet, bl.a. på grund af at uddannelserne er skræddersyet til virksomhederne og netop deres behov. 

Vil du løse fremtidens udfordringer - læs mere om uddannelsen her.