Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Studerende på Fiberline

Fiberline har en lang tradition for at arbejde sammen med uddannelsesinstitutioner og studerende på de videregående uddannelser. Praktikophold, projektsamarbejde og muligvis i den forbindelse også et studiejob giver dig som studerende noget konkret erfaring og et godt indblik i, hvad vi arbejder med på Fiberline. For os er det en mulighed for at få løst aktuelle udfordringer, få nye vinkler på vores problemstillinger og ny viden ind i vores dagligdag.

Vi tager studerende inden for blandt andet Supply Chain, Research & Development, PTA og salg & marketing. Du vil møde engagerede medarbejdere, som alle kan bidrage med masser af praktisk erfaring til din teoretiske baggrund.

Praktik og projekt

Fiberline tilbyder praktikforløb for bachelor og master studerende på de videregående uddannelser. Du vil være en del af den daglige opgaveløsning i afdelingen, men du vil også få mulighed for at løse en konkret, afgrænset opgave, som vil tage afsæt i hverdagen. Det er vigtigt for os, at opgaven giver et gensidigt udbytte. Vores praktikforløb er som udgangspunkt ulønnet, men vi honorerer ofte projektopgaver efter afslutningen. Du har også mulighed for at lave både semesterprojekt eller specialeprojekt. Ofte er der sammenhæng mellem et praktikforløb og selve projektskrivningen.

Sådan søger du

Send os en uopfordret ansøgning, hvor du kort fortæller, hvilken type samarbejde du er interesseret i, og hvad du kan tilføre Fiberline som ny medarbejder. Læs mere om, hvordan du søger uopfordret her