Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Kompositter

Et kompositmateriale er defineret som et materiale, der er sammensat af mindst to forskellige materialer, som hver for sig ikke altid egner sig til konstruktionsformål, men som i kombination resulterer i et materiale med stor styrke og stivhed, hvis egenskaber samtidig kan skræddersyes hvad angår kemikaliebestandighed, brandbestandighed og termisk isolering.

Kompositter, herunder glas- og kulfiber, kan fremstilles på mange måder, men her hos Fiberline har vi specialiseret os i pultruderingsprocessen. Ved at trække tørre fibre gennem et lukket værktøj og deri imprægnere dem med et matrixmateriale opnås helt særlige egenskaber, som kan skræddersyes til den enkelte kundes behov. Derudover forbliver kvaliteten ensartet høj, idet der er tale om en kontinuerlig proces. Her på siden kan du blive klogere på de enkelte dele i fremstillingen af vores kompositter.

 

FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
10 fordele med glasfiber
Profiler i glasfiber er et omkostningseffektivt alternativ til traditionelle materialer som beton, stål, aluminium og træ. Hvor disse materialer alle har én primær styrke, kombinerer glasfiberarmeret plast en række fordele. Her på siden har vi samlet de vigtigste fordele, så du nemt kan danne dig et overblik over de mange muligheder, glasfiberprodukterne giver dig.
Læs mere
FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
Pultrudering
Pultrudering er en proces til kontinuerlig fremstilling af kompositprofiler med konstant tværsnit og med materialeegenskaber, der nøjagtigt er tilpasset anvendelsen. Metoden sikrer en konstant og reproducerbar kvalitet. Processen er i princippet enkel, og har i sin grundudformning været anvendt siden halvtredserne.
Læs mere
FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
Armering
Armeringens rolle i kompositmaterialer er hovedsageligt at tilføre materialet mekaniske egenskaber som styrke og stivhed.
Læs mere
FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
Matrix
Matrixens rolle i et kompositprofil er dels at binde armeringen sammen dels at holde armeringen placeret de korrekte steder i forhold til tværsnittet for optimal udnyttelse af de mekaniske egenskaber.
Læs mere
FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
Designmuligheder
Fiberlines procesbeherskelse sikrer konstruktøren stor designfrihed med hensyn til både udformning, egenskaber og konstruktion af den færdige løsning. Armeringsmateriale, matrix og additiver kan sammensættes på utallige måder, så det færdige profil opfylder specifikke behov og har den optimale kombination af egenskaber til konkrete produkter.
Læs mere
FiberLine.Web.Infrastructure.Models.ReferenceItem
Download area
På denne side kan du finde mere information om vores produkter, f.eks. datablad, sikkerhed og belastningstabeller.
Læs mere