Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Privatpolitik Fiberline A/S

Privatlivspolitik Fiberline A/S


Beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af person-oplysninger er en grundlæggende rettighed. Enhver har ret til beskyt-telse af personoplysninger, der vedrører den pågældende. Den ret an-erkender og respekterer vi hos Fiberline.

Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven fastsætter rammerne for lovlig behandling af personoplysninger.

Vi har valgt at formulere en privatlivspolitik, der gælder for vores be-handling af personoplysninger. I politikken forklarer vi blandt andet hvilke typer personoplysninger vi indsamler, til hvilke formål oplysnin-gerne indsamles, hvordan de behandles, og hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

Hensigten med privatlivspolitikken er at gøre dig tryg, når du deler dine personoplysninger med os. 

Vi behandler dine personoplysninger ansvarligt.

Generelle principper for behandling af personoplysninger
Fiberline følger databeskyttelsesreglernes principper for behandling af personoplysninger:
• Personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgiv-ningen og transparent.
• Personoplysninger indsamles kun til specificerede, udtrykkeligt definerede og legitime formål og behandles ikke yderligere på nogen måde, der er uforenelig med sådanne formål.
• Personoplysninger skal være tilstrækkelige, relevante og be-grænsede til det, der er nødvendigt til de formål, hvortil oplys-ningerne behandles.
• Personoplysninger skal være retvisende, i nødvendigt omfang holdes opdateret, og upræcise eller ufuldstændige personoplys-ninger skal tilrettes eller slettes.
• Personoplysninger opbevares ikke i en form, der tillader identifi-kation af de registrerede, i længere tid, end det måtte være nødvendigt til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, el-ler som oplysningerne viderebehandles til.
•Personoplysninger skal behandles passende sikkert.

Fiberline vil informere dig om indsamling og behandling af dine person-oplysninger, medmindre vi har en legitim årsag til at undlade dette.

Typer af personoplysninger
Vi indsamler og behandler dine personoplysninger på flere forskellige måder, når du har kontakt med Fiberline.

Det er nødvendigt at behandle personoplysninger, for at vi kan levere de ydelser til dig, som du har anmodet om, og andre personoplysninger kan du vælge at oplyse frivilligt. Vi fortæller dig, hvilke personoplysnin-ger der er nødvendige, ligesom vi oplyser om konsekvenserne af at undlade at oplyse dataene til os. Sådanne konsekvenser kan f.eks. væ-re, at vi ikke kan imødekomme din anmodning.

Vi kan indsamle og behandle følgende personoplysninger:
•Kontaktoplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, titel, arbejdssted osv.
•Oplysninger, som du videregiver til os, når du kontakter os via online-kontaktformularer, e-mails eller telefon
•Profiloplysninger i tilfælde af at du opretter en profil eller konto hos os, herunder brugernavn og adgangskode
•Brugeroplysninger som f.eks. tekniske data vedr. brug og vis-ning, herunder IP-adresser, i forbindelse med dine besøg på vo-res webside eller din brug af vores applikationer, herunder også på tredjeparters websider
•Transaktionsoplysninger, herunder kreditkortoplysninger, når du køber varer eller serviceydelser hos os
•Ansøgningsoplysninger, herunder dit CV, hvis du søger job hos Fiberline. Du modtager separate oplysninger vedr. behandling af personoplysninger, når du indsender din ansøgning.
•Vi behandler som hovedregel ikke følsomme personoplysninger om dig, medmindre du har givet dit udtrykkelige samtykke til det, eller vi har pligt til at gøre det for at overholde gældende lovgivning.

Vores formål med at behandle dine personoplysninger
Vi behandler kun dine personoplysninger for at opnå et legitimt formål, og vi behandler generelt kun dine personoplysninger, hvis:
•Du har givet dit samtykke til en sådan behandling eller
•Behandlingen er nødvendig for at overholde en aftaleretlig for-pligtelse eller
•Behandlingen er nødvendig for at overholde lovkrav, som vi måtte være underlagt eller
•Behandlingen er nødvendig af hensyn til vores egne eller tred-jeparters legitime interesser medmindre dine interesser eller grundlæggende frihedsrettigheder går forud herfor.

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
•At levere produkter/varer, serviceydelser og oplysninger, som du har anmodet os om eller
•At sende dig nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale, eller
•At administrere vores forretningsmæssige forhold og forhandle eller gennemføre aftaler eller
•At yde generel kundeservice og –support eller
•At opnå kundeindsigt og viden om, hvordan vores forskellige ydelser, herunder websider og applikationer, og produk-ter/varer, bruges og at foretage evaluering og forbedring heraf eller
•At kommunikere med dig om forskellige emner eller
•At overholde gældende lovgivning.

Videregivelse, overdragelse og tilgængeliggørelse af personop-lysninger for andre
Vores videregivelse og overdragelse af personligoplysninger til andre begrænses til et minimum og kræver, at der sikres en passende grad af databeskyttelse.

Vi videregiver eller stiller muligvis personoplysninger til rådighed for andre under følgende omstændigheder:
•Modtagere, der udfører serviceydelser på vores vegne, herun-der f.eks. hosting, cloud computing, IT-support, markedsfø-ringsydelser, administrative- og rådgivningsydelser, undervis-ningsydelser eller anden databehandling. Sådanne modtagere har kun tilladelse til at behandle personoplysninger i overens-stemmelse med vores instruktioner, og forholdet reguleres af en skriftlig databehandleraftale; eller
•Med henblik på at etablere, håndhæve eller forsvare vores juri-diske rettigheder; eller
•Hvis du har givet forudgående samtykke til videregivelsen af personoplysninger til en modtager eller
•I tilfælde af eventuelle fusioner, salg, joint ventures, tildeling, overdragelse eller anden disposition over alle eller dele af Fi-berlines aktiver eller aktier eller
•I overensstemmelse med vores cookie-politik, jf. nedenfor.

Hvis modtageren af personoplysninger befinder sig i et land uden for EU/EØS, som ikke sikrer et passende databeskyttelsesniveau, overfører vi kun dine personoplysninger til en sådan modtager efter forudgående skriftlig aftale på grundlag af EU-Kommissionens standardkontraktbe-stemmelser.

Automatiseret individuel beslutningstagning
Vi benytter muligvis automatiseret beslutningstagning på grundlag af dine personoplysninger. Automatiseret beslutningstagning finder kun sted, hvis beslutningen er:
•nødvendig for indgåelse af eller udførelse af en aftale imellem dig og Fiberline
•autoriseret i unions- eller medlemsstatslovgivning, som Fiber-line er underlagt, og som samtidig fastlægger egnede forholds-regler til beskyttelse af dine rettigheder, friheder og legitime in-teresser eller
•baseret på dit samtykke.

I tilfælde hvor vi benytter automatiseret beslutningstagning, sørger vi for, at egnede sikkerhedsforholdsregler implementeres.

Følsomme personoplysninger vil under ingen omstændigheder blive un-derlagt automatiseret beslutningstagning, medmindre du har givet dit udtrykkelige samtykke, eller behandlingen er nødvendig af hensyn til væsentlig offentlig interesse på grundlag af gældende lovgivning.

Dit samtykke
Visse af vores behandlingsaktiviteter vil være baseret på dit samtykke. Du har - når som helst - ret til at tilbagekalde dit samtykke.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, ophører vi med at behandle dine personoplysninger, medmindre og i det omfang fortsat behandling eller opbevaring er tilladt eller påkrævet i henhold til gældende databeskyt-telseslovgivning eller anden gældende lovgivning og andre gældende regler.

Tilbagekaldelsen af dit samtykke har ikke indvirkning på lovligheden af den behandling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen. Vi vil muligvis som konsekvens af din tilbagekaldelse af dit samtykke ikke være i stand til at imødekomme dine forespørgsler eller levere vores ydelser til dig.

Datasikkerhed
Fiberline har med henblik på at beskytte dine personoplysninger im-plementeret egnede tekniske og organisatoriske forholdsregler, som skal garantere et sikkerhedsniveau, der er passende i forhold til den ri-siko, som behandlingen medfører, og i forhold til arten af de personop-lysninger, der skal beskyttes. Den teknologiske udvikling og omkost-ningerne til forholdsreglers implementering tages i betragtning.

Fiberline har efter at have vurderet risikoen truffet forholdsregler for at beskytte personoplysninger imod utilsigtet eller uretmæssig ødelæggel-se eller utilsigtede tab, ændringer, uautoriseret videregivelse eller ad-gang, i særdeleshed hvor behandlingen omfatter transmission af per-sonoplysninger i et netværk, og imod alle andre former for lovstridig behandling.

Fiberline kontrollerer løbende at behandlingen af personoplysninger le-ver op til databeskyttelsesreglerne.

Dine rettigheder
Du har ret til at få adgang til de oplysninger, der behandles om dig, dog med visse lovmæssige undtagelser. Du kan gøre indsigelse mod ind-samling og videre behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at korrigere dine personoplysninger. Endelig kan du anmode os om at begrænse behandlingen.

Vi sletter eller retter oplysninger, der måtte være fejlbehæftede eller forældede.

Hvis du sender os en skriftlig anmodning, vil vi uden unødigt ophold slette dine personoplysninger, medmindre vi har et retligt grundlag for at fortsætte behandlingen, f.eks. hvis behandlingen er nødvendig for at etablere, håndhæve eller afvise juridiske krav eller er nødvendig for at opfylde en aftale med dig.

Hvis du ønsker at udnytte de rettigheder, der er omtalt ovenfor, bedes du rette henvendelse til os.

Ved henvendelse bedes du sørge for, at vi har relevante oplysninger så vi kan identificere dig, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og inden for en måned.

Information om cookies
Ved brug af vores hjemmeside giver du samtykke til, at der anvendes cookies som beskrevet nedenfor. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage, ved at blokere cookies i din browser. Du har også mulighed for at slette allerede oprettede cookies.
 
En cookie er lille tekstfil, som vores hjemmeside kan anbringe på din computer eller andet elektronisk udstyr. Denne cookie gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funk-tioner der besøges i din browser.

Cookies kan anvendes af både Fiberline og af vores samarbejdspartne-re. Formålene med behandling af oplysninger, der indsamles ved brug af cookies, er:
•at drive, forbedre og optimere ydeevnen og brugeroplevelsen på hjemmesiden og dens serviceydelser,
•at udføre kunde- og brugeranalyser og segmentering med hen-blik på at forbedre vores forståelse af vores brugere og levere bedre og skræddersyede serviceydelser til brugerne, herunder til dig,
•statistiske formål.

Oplysningerne som indhentes via cookies, er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

En cookie gemmer således ikke oplysninger om dit navn, din bopæl og hvem der anvender computeren.

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer ved at an-vende indstillingerne i din browser. Indstillingerne er forskellig af-hængig af hvilken browser du anvender. Du skal dog være klar over, at når du afviser cookies, vil der være nogle funktioner på hjemmesiden som ikke er anvendelige.

På Erhvervsstyrelsens hjemmeside er der mulighed for at finde yderli-gere oplysninger og du har mulighed for at læse nærmere om det juri-diske grundlag i cookiebekendtgørelsen.

Klage
Hvis du ønsker at klage over Fiberlines behandling af personoplysnin-ger, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Vi gennemgår og vurderer din klage, og vi kontakter dig om nødvendigt for at indhente supplerende oplysninger.

Vi tilstræber at behandle klager og indsigelser inden for en måned. Hvis det ikke er muligt at nå en afgørelse inden for en måned, informerer vi dig om årsagen til forsinkelsen og om det tidspunkt, hvor en afgørelse kan forventes.

Du kan når som helst før, under eller efter klageprocessen, der er be-skrevet ovenfor, klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 Køben-havn.

Links til andre websider
Vores websider indeholder muligvis links til andre websider eller til in-tegrerede websider. Vi hæfter ikke for indholdet på websider, der tilhø-rer andre virksomheder (tredjepartswebsider) eller for sådanne virk-somheders fremgangsmåder vedr. indsamling af personoplysninger. Når du besøger tredjepartswebsider, bør du læse ejerens politik vedr. beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante regler.

Ændringer af denne politik for beskyttelse af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik. Vi informerer dig om sådanne ændringer.

Kontaktoplysninger
Fiberline A/S, Barmstedt Alle 5, 5500 Middelfart er dataansvarlig og har ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har en anmodning eller et spørgsmål vedr. behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik generelt, bedes du sende en e-mail på privacy@fiberline.com

Opdateret i april 2019