Riste og profiler til offshore olieplatforme

Riste og profiler til offshore olieplatforme

Fiberline riste og profiler i plastkomposit er lette og stærke, og de nedbrydes hverken af salt, vand eller kemikalier. Derfor er de oplagte til brug i offshore branchen.Det barske miljø på offshore-installationer kræver materialer, der er bestandige over for vand, salt og kemiske påvirkninger. Fiberline riste og profiler er fremstillet af plastkomposit - også kendt som glasfiber og løser problemer med korrosion. Virksomheden er Europas førende producent af avancerede profiler i plastkomposit, som bl.a. anvendes til stiger, trapper, gelændere og forbindelsesbroer i offshore industrien.
 

Lang holdbarhed - minimal vedligeholdelse

Plastkomposit er bestandigt over for vejrlig og kemikalier. Det giver produktet en meget lang levetid med minimale krav til vedligeholdelse. Riste og profiler kan bearbejdes og tilpasses på stedet med almindeligt håndværktøj, og i kraft af deres lave vægt kan de monteres uden brug af tungt løfteudstyr. Den lave vægt kan også give en betydelig vægtreduktion, når man udskifter nedslidte eller tærede konstruktioner af stål med tilsvarende af plastkomposit.

Til brug på steder, hvor der stilles særlige krav til brandsikkerhed og lav røgudvikling, kan Fiberline riste og profiler leveres i fenol.
 

Monteres fra oven

Fiberline har udviklet specielle offshore beslag til montering af riste på eksisterende konstruktioner. Beslagene gør det let at montere de nye riste og hele monteringen kan ske fra oven.