Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Høj sikkerhed i splash-zonen

En adgangsplatform i splash zonen stiller store krav til materialernes holdbarhed, da de konstant er påvirket af det aggressive saltvand. Fiberlines platforme er fremstillet i glasfiber, der ikke korroderer. Det giver lave krav til vedligehold og en holdbar løsning, hvor hverken dæk, gelænder eller trapper angribes.

Stærkt alternativ til rustfrit stål

Vores glasfiberriste har skridsikker overflade, så sikkerheden altid er i top, når servicepersonalet besøger vindmøllerne – år efter år. Ristene er et alternativ til rustfrit stål, da behovet for vedligeholdelse er minimal. Gelænderet og trapperne er ligeledes lavet i glasfiber, så hele platformen fremstår med høj kvalitet og minimalt behov for vedligeholdelse.

Bæredygtig løsning 

Vores profiler produceres i et effektiv og indkapslet proces kaldet pultrudering. Det gør det muligt for os at skabe en bæredygtig fremstilling og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Desuden består størstedelen af profilerne af glas, og derfor kan løsningerne efter endt anvendelse genvendes næsten 100%, bl.a. i cementfremstilling.

Nem montering uden specialværktøj

Det kræver ikke specialværktøj eller svejsning at bearbejde vores glasfiberprofiler og riste, hvilket betyder, at platformen nemt tilpasses på stedet, fx til indhak eller rør. Platformen er desuden designet med en lav samlet vægt, så størstedelen nemt kan samles på land og derefter fragtes til vindmølleparken offshore. Her er den lave vægt også en fordel, da både håndtering og montering offshore dermed lettes.

Ingen jording

Endelig er vores glasfiberprofiler elektrisk isolerende. Dermed slipper I for besværet med at jorde løsningen efter monteringen.

Lang levetid trods barske forhold

Med en adgangsplatform i glasfiber får du en ekstrem holdbar løsning med en lang levetid. Vores glasfiberprofiler er nemlig modstandsdygtige overfor korrosive forhold, som saltvand, og beholder derfor deres materialeegenskaber selv efter mange år i brug.