Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Holdbar og genbrugelig afdækning til vindmølletårne

Fiberlines afdækning til vindmølletårne er fremstillet i glasfiber, der effektivt beskytter tårnsektionen under installationen. Afdækningen er udviklet i tæt samarbejde med vindmøllefabrikanterne med det formål at gøre løsningen lettere at montere.

Genbruges gang på gang

Grundet det holdbare glasfibermateriale kan afdækningen opbevares i en container og genbruges fra projekt til projekt.

“Vi har udviklet en universalløsning, som kan bruges til alle vindmølletårne, uanset fabrikat. Afdækningen er fuldstændig vandtæt og kan også modstå hårdhændet behandling, så der opnås en effektiv beskyttelse af tårnet og dets indre dele”, fremhæver Kim Lindhardt.

Beskytter indvendig coating

Afdækningen anvendes til at beskytte nacellens indvendige coating indtil den er monteret og da glasfiber har en enestående holdbarhed overfor påvirkninger fra vejr og korrosive forhold som saltvand, kan afdækningen bruges igen og igen.

Lav vægt sparer omkostning

Grundet materialet har vores afdækninger en lav samlet vægt. Den lave vægt gør det muligt at montere afdækningen mens mølletårnet ligger ned.

Ingen specialværktøj og foldbart design

Desuden kræver montagen ikke specialværktøj, da afdækningen fastspændes med et quick lock-system, som ikke beskadiger tårnet under monteringen. Efter brug kan afdækningerne foldes sammen og fragtes tilbage for at beskytte en ny tårnsektion.

Specialdesign efter behov

Afdækningen kan desuden laves med mandehul, så man har adgang til tårnet under transport, samt med kroge til løfteudstyr.