Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Nem og sikker adgang til vindmølleanlæg

Helihoist-platformen giver nem adgang til offshore vindmølleanlæg og selv ved høj søgang kan servicepersonalet tilgå vindmøllerne. Sikker og garanteret adgang er altafgørende, når der er driftsforstyrrelser eller vedligeholdelsesopgaver, så vindmøllerne kan køre optimalt.

Lang levetid og sikkerhed i højsædet

De krævende forhold på offshore vindmølleanlæg sætter også krav til materialernes holdbarhed, så sikkerheden altid er i top for servicepersonalet. Vores konstruktionsprofiler i glasfiber har en lang levetid, da materialet er ekstremt holdbart overfor påvirkninger fra vejr og korrosive forhold som saltvand.

Derudover er platformen designet med ergonomiske gelænderprofiler uden skarpe kanter og samlinger samt skridsikker overflade, så færdsel på platformen også er sikker.

Bæredygtig og lang livscyklus

Da vores glasfiberprofiler ikke ruster eller korroderer, har de en lang levetid med minimale krav til vedligeholdelse. Desuden fremstilles vores profiler i en kontinuerlig proces kaldet pultrudering, hvor ressourcerne bliver udnyttet effektivt energimæssigt. Desuden kan glasfiber genanvendes efter endt anvendelse, hvilket betyder, at Fiberlines produkter er bæredygtige fra start til slut.

Lav samlet vægt

Grundet vores glasfiberprofilers enestående vægt-styrke forhold har konstruktionen den nødvendige styrke samtidig med en lav samlet vægt. Det giver fordele for vindmøllens ydeevne.