Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Plug’n’play løsning

Fiberlines Cantilever Arms er udviklet til at sikre nem installering af permanente platforme indvendigt i tårnsektionen, så servicepersonalet bl.a. kan tilgå og efterspænde tårnsektionerne. Med en lav samlet vægt af et præfabrikeret design får du en plug’n’play løsning, der minimerer installationstiden onsite.

Bæres af én mand

Alle dele vejer under 20 kg, hvilket betyder, at der ikke er behov for specialmaskiner eller kraner til at montere løsningen. Trods profilernes lave vægt har de den nødvendige høje styrke, så der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden for servicepersonalet.

Lang holdbarhed selv offshore

Hele systemet er fremstillet i et holdbart glasfibermateriale, der ikke korroderer og derfor er særlig modstandsdygtig overfor de korrosive forhold offshore og aggressive væsker som olie. Det sikrer en lang levetid til hele systemet og ingen overraskelser ift. platformens stand, når servicepersonalet et par gange om året tilgår platformen i forbindelse med service. Desuden kræver løsningen ikke yderligere coating efter installation.

Ingen svejsning = mindre onsite montagetid

Vores CLA er præfabrikerede og det meste af løsningen kan således samles på land under kontrollerede forhold samt med mulighed for en halvautomatisk proces. Derudover er materialet nemt at bearbejde og kræver ikke svejsning eller anden form for varmt arbejde. Det giver nem og hurtig montage af hele løsningen, først CLA og derefter selve dækket.

Ingen behov for jording

Da glasfiber ikke er elektrisk ledende, kan vi tilbyde antistatiske løsninger, hvor der ikke er behov for yderligere jording. Dermed slipper I for besværet med jording i forbindelse med installeringen af vores platforme i tårnsektionerne.

Sikre overflader

For at gøre platformen så sikker som muligt har vores gelænderprofiler et ergonomisk og sikkert greb uden skarpe kanter og samlinger. Desuden har selve dækket skridsikker overflade.