Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Letvægtsløsning sikrer nem montage

Vores glasfiberprofiler har et enestående vægt-styrke forhold og er derfor særligt velegnet til offshore løfteudstyr, da man kan opnå store vægtbesparelser. For eksempel på løfteåget til montering af vindmøllekomponenter, hvor en mindre og hurtigere kran kan montere vingerne. Det betyder, at I kan mindske montagetiden offshore og opnå både økonomiske og tidsmæssige besparelser uden, at der bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Lang levetid under barske forhold

Vores konstruktionsprofiler i glasfiber har en lang levetid, da materialet er ekstremt holdbart overfor påvirkninger fra vejr og korrosive forhold som saltvand. Desuden ruster og korroderer vores glasfiberprofiler ikke som stål og kræver derfor kun minimal vedligeholdelse i gennem hele konstruktionens levetid. På den måde er du garanteret en funktionsdygtig offshore konstruktion i mange år, hvor sikkerheden altid er i top for dit servicepersonale.

Sikkert design

Gelænderprofilet er ligeledes designet ergonomisk og uden skarpe kanter og samlinger, ligesom gitterristene har skridsikker overflade, så gangarealerne ikke bliver glatte under de barske forhold offshore.

Certificeret kvalitet

Vores konstruktionsprofiler og riste opfylder en række internationale kvalitetscertificeringer, hvilket er din garanti for høj, ensartet kvalitet hver gang du handler med os og anvender vores produkter. Så kan du trygt sende dit personale ud på vindmølleanlæggene år efter år.