Levering rundt i Europa Rådgivning og kundeservice - Tlf: 76327779
Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Korrosionsfrit og lang levetid

Med et holdbart og stærkt gulv i glasfiber opnår servicefolkene sikker adgang til den vigtige teknik i nacellen. Derudover er vores planke, som anvendes til gulvet, modstandsdygtig overfor påvirkninger fra vejr og korrosive forhold som aggressive væsker og olie. Det giver gulvet en lang levetid med blot minimale krav til vedligeholdelse.

Nem montage

Grundet profilernes lave vægt kan gulvet samles og monteres på land. Glasfiber er nemt at arbejde med og kræver ikke specialværktøj eller varmt arbejde. Det betyder, at Fiberline HD planke nemt kan tilpasses til rørføring og andet teknik installeret i nacellen.

Certificeret kvalitet

Vores planker er CE-mærket. Det er din garanti for ensartet, høj kvalitet – fra de råvarer vi modtager, til slutproduktet i jeres hænder.

Ingen jording

Vores glasfiberplanker er elektrisk isolerende. Det forbedre sikkerheden i nacellen for både mandskab og udstyr. Når du vælger vores glasfiberprofiler, er der derfor ikke behov for yderligere jording.

Minimal vedligeholdelse

Grundet glasfibermaterialets ekstreme holdbarhed er der ikke behov for yderligere coating og vedligeholdelse er minimalt i plankernes lange levetid.