Door and facade profiles

Fiberline er specialister i at udvikle og producere kundespecifikke profiler i glasfiberkomposit, som anvendes i vindues-, dør- og facadebranchen. Fiberline komposit-profiler udmærker sig ved fremragende isolerende egenskaber, høj styrke og høj geometrisk detaljeringsgrad. Og så er de 100 % genanvendelige. Du kan læse mere om vores produkter herunder.

Fiberline glasfiber dørbundstykker til døre og skydedøre minimerer kuldebroer og gør det muligt at opnå energieffektive samlinger mellem udvendige og indvendige overflader. Glasfibrene gør profilerne utrolig stærk, hvilket sammen med materialets unikke termiske egenskaber, resulterer i slanke og højisolerende rammeløsninger. Det giver mere plads til dagslys, som bidrager positivt til energibalancen og et behageligt indeklima.

Fiberline udvikler og producerer profiler i glasfiberkomposit til markedets mest avancerede glasfacade-systemer, herunder structural glazing.

Fiberlines bærende beslag i glasfiber bidrager med en unik isoleringsevne til en energieffektiv konstruktion uden at gå på kompromis med æstetikken eller funktionaliteten.

Lay LightTM by Fiberline er som intet andet materiale. En ny generation af glasfiberkomposit med unikke egenskaber og et translucent udtryk.

Find flere informationer om vores profilers mekaniske og termiske egenskaber.

Se hvordan pultruderingen af vores vindues- og facadeprofiler foregår. 

Fiberlines procesbeherskelse sikrer konstruktøren stor designfrihed med hensyn til både udformning, egenskaber og konstruktion af den færdige løsning.

Vores medarbejdere står altid klar med teknisk rådgivning og informationer om vores profiler til døre og facader.