Isolatorprofiler

Isolatorprofiler

En markant forbedring af f.eks. metal-vinduers eller træ/alusystemers energiperformance kan ske ved at integrere en Fiberline-isolator i det eksisterende design. 

Det er det indre, der tæller

Træ/aluvinduer eller metalvinduer har ofte svært ved at opnå U-værdier, der imødekommer markedets krav på isoleringsområdet. Med en Fiberline-isolator indbygget i det eksisterende design opnås bemærkelsesværdige forbedringer for vinduets energiperformance. 

Skræddersyede løsninger

Fiberline tilbyder at designe løsninger, der kan integreres direkte i dit nuværende system. En løsning, der kan leveres indfarvet i sorte eller grå nuancer efter dit ønske.
 

… eller Fiberline Funktionskern Integral

Ønsker du i stedet en mere økonomisk og let tilgængelig løsning, har Fiberline Funktionskern Integral – Fiberlines eget isolatorprofil – de egenskaber og det design, mange vinduesfabrikanter leder efter. Profil-designet er tilpasset efter DIN 68 121.

Uanset hvilken løsning du måtte vælge, får du et profil, der er i en klasse for sig, hvad termiske egenskaber angår. Hertil kommer en meget høj skrueudtræksstyrke i forbindelse med montage af beslag og hængsler – en væsentlig faktor, når temaet er indbrudssikring.

Share