Profiler til vinduer og døre

Profiler til vinduer og døre

Glasfiberkomposit er det rette materiale til fremtidens energirigtige døre og vinduer. Fiberline leverer profil-løsninger med unikke isolerende egenskaber til nogle af Europas mest innovative vindues- og dørsystemer. 

 
 

Isolerer 100 gange bedre end aluminium

Fiberlines profiler i glasfiberkomposit bidrager med sine enestående termiske egenskaber til et energirigtigt slutprodukt. Glasfiberkompositten er, hvad isoleringsevnen angår, i en klasse for sig selv. Med Fiberline kompositprofiler er det muligt at forbedre U-værdien for døren eller vinduet uden at gå på kompromis med designet. Vores profiler indgår derfor også i en række passivhus-certificerede løsninger.
 

Kundespecifikke profil-løsninger

Erfarne teknikere sammensætter profil-løsningen i henhold til kundespecifikke krav og sikrer et tæt samarbejde med dig som kunde igennem hele udviklingsprocessen. Vi tilbyder også at designe din profil-løsning, så det er muligt at kombinere profilet med andre materialer, herunder PUR-skum, EPDM-lister etc.

Slanke konstruktioner giver mere lys

Glasfibrene bidrager til profilernes styrke, som i kombination med de termiske egenskaber tillader en slank rammekonstruktion. Dette efterlader mere plads til dagslyset og sikrer derved et bedre energiregnskab og et mere behageligt indeklima.
 

Talrige farver – uden vedligehold

Du får dine profiler leveret med en overflade i præcis den RAL-farve, du ønsker. Det gælder også metallakker og feinstruktur-lakker. Uanset hvilken farve du vælger, får du en overflade i højeste kvalitet, som opfylder alle gængse krav på markedet..

Share